суботу, 21 березня 2015 р.

Принципи буденності

Адже ніколи не знаєш, коли ти бачиш людину в останній раз?! Коли ти тримаєш її руку в останнє? Коли в останнє бачиш її посмішку, розмовляєш з нею, смієшся чи розповідаєш про труднощі життя?! Варто цінувати людей, які залишились з вами навіть тоді, коли дізнались які ви насправді. Живучи буденним життям та роботою, ми часто забуваємо говорити рідним людям про те, як ми їх любимо. Ми робимо сюрпризи та подарунки виключно на червоні дні в календарі і майже ніколи просто так. Да і ті, які отримують подарунки, часто шукають в цьому якийсь підтекст.
 Життя і так складне, а ми ще більше все ускладнюємо. Боїмося сказати людині про свої почуття, хоча, ні, ми боїмося їх не взаємності, боїмося, що нам зроблять боляче. Ми не пишемо перші, не дзвонимо, не просимо пробачення, ми живемо принципами.
Не ускладнюйте те, що і так складне. Робіть буденність святом і насичуйте кожен день приємними та щасливими моментами. Руйнуйте рамки та правила. Якщо любите когось- кажіть це, хочете написати- пишіть! Не думайте про те, що подумають про вас інші. Це ваше життя і тільки вам вирішувати яке воно буде і з ким.


Немає коментарів:

Дописати коментар