вівторок, 10 березня 2015 р.

Ми різні...

Кожного дня ми зустрічаємо і спілкуємось з різними людьми. Ми обмінюємось інформацією, сміємось, сваримось чи допомагаємо вирішити певні проблеми. В нас виникає певне враження, думка чи ставлення до людини. Звичайно, воно може бути як позитивне, так і негативне! Кожен з вас скаже, що все залежить від людини з якою ми спілкуємось. І це правда! Всі ми різні. У нас різні думки, уподобання чи смаки. Хтось читає Ондатжена, а хтось Бродського. Комусь подобається гостра їжа, а хтось навпаки терпіти її не може. А ще хтось, фанатіє від математики, в той момент, коли інший її ненавидить.
Дуже важливо знайти в своєму житті ,,своїх" людей. Адже бути просто щасливим, насправді, цього замало. Потрібно мати тих, з ким ти міг би поділитись і розділити своє щастя. Ні, вони не повинні бути на всі 100% такими, як ви, чи любити те, що любите ви. Вистачить того, щоб вони вас розуміли і вміли радіти за вас. 
Не створюйте і не будьте чиїмись копіями. Кожен з вас- особистість і геніальність, яка відрізняється від інших. Адже всі ми різні...

Немає коментарів:

Дописати коментар