вівторок, 10 березня 2015 р.

Малюнки та їх значення

Напевно з кожним таке було, коли сидячи за телефонними розмовами, ми самі цього не помічаючи, малюємо певні малюнки . Та ніхто не задумувався, що вони означать в саме той момент, коли ми не думаємо про те, що малюємо. Мова піде не про красиві і усвідомлювані малюнки, а про зображення, Які ми неусвідомлено виводимо на папері.

Цифри
Якщо аркуш паперу перетворився на таблицю множення, це означає, що ваші думки зайняті матеріальним питанням. Тут може бути два варіанта, або роздуми пов'язані з планами щодо покращення фінансової складової або мета розрахуватися з наявними боргами.

Сонце
Якщо сторінки блакнота прикрашають сонячні промені - це абсолютно не означає райдужний настрій. Навпаки, ви дуже потребуєте тепло, увагу та ніжність. Кращий варіант в такій ситуації - це зустрітись з надійними та вірними друзями. На душі стане лекше, а настрій покращиться.

Зірки
Видають в особистості оптиміста і людину, яка бажає, щоб на неї звернули увагу. При зіткнені з проблемами, не пасує, а успішно долає їх.

Дерева
Деревця з тонким стовбуром і гілками говорить про те, що людина засмучена. Шикарна крона і товстий стовбур свідчать про ваш життєрадісний і піднесений настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар